Bänk 318 | Fifty50

ORIGINALPRODUKTER FRÅN PELARGONIEN

Bänk 318 | Fifty50

Med hög DIY-potential

 

Bänk 318, gjord i massivt stål och valfritt virke, ger alla DIY-fans möjligheten att skapa en unik och hållbar trädgårdsmöbel. Stålbenen till Bänk 318 går till exempel att använda för att skapa en bänk, pall eller upphöjd odlingslåda. De förborrade hålen gör monteringen enkel. Man skaffar själv material till sits/låda och får på så vis möjlighet att välja träslag, dimensioner och behandling utifrån egen stil och smak. Om man föredrar en komplett bänk eller odlingslåda så levererar vi även det på beställning.

En 12-mannabänk?

Bänk 318 ger det där lilla extra till ditt DIY-projket. Upp till 2m bänklängd rekommenderar vi två bänkben. För en ljugarbänk som både rymmer, och håller för hela släkten adderar du bara till fler ben. Hålbilden i benen är satt så att det ska fungera med flera olika virkesdimensioner för olika uttryck. 

 

Fifty50

Bänk318 är först ut i en kommande serie med trädgårdsprodukter från Pelargonien. Den gemensamma nämnaren i Fifty50 är högkvalitativa byggdelar som du själv kombinerar med valda material för en alldeles egen lösning.

Made in Sweden

Hållbarhet, kvalitet och en design som tål att synas är viktiga ingredienser i Pelargoniens designfilosofi. Vi brukar sammanfatta det i ”nordiskt kraftfull”. Därför tillverkar vi benen till Bänk 318 i massivt stål och vi gör det i en smedja bara några mil från vår egen arkitektstudio.

DIMENSIONER PÅ SITS

FAKTARUTA

Bänk 318

 

Benens mått:    Bredd: 100 mm, Höjd: 335 mm, Djup: 430 mm

Totalhöjd:         335 mm + sitsens eller lådans höjd 

Material:           Obehandlat stål + valfritt virke på sits/låda

Vikt:                   Ca 5 kg

hej@pelargonien.se    |    019-13 12 11    |     Ånstagatan 17 B, 702 32 Örebro    |    © 2020 Pelargonien