hej@pelargonien.se    |    019-13 12 11    |     Ånstagatan 17 B, 702 32 Örebro    |    © 2019 Pelargonien

Oj vilket mottagande!

När Jakobssons Möbler arrangerade vårmarknad utanför butiken fick vi ett ypperligt tillfälle att visa upp Pelargonien offentligt för första gången. Och vilket mottagande vi fick! 

KRONAN PÅ VERKET?

Under våren lanserar vi en spaljéserie under namnet Krona och vi passade på att förhandsvisa ett par modeller på marknaden, vilket gav mersmak. Nu jobbar vi för att kunna släppa hela serien så snart som möjligt för att kunna möta den efterfrågan som tagit fart! Kanske skulle den kunna bli kronan på verket även i din trädgård?

KÄRL 1 VID FÖRSTA ÖGONKASTET?

Även premiärprodukten Kärl 1 möttes av positiva tongångar och det får nog betraktas som troligt att den limiterade utgåvan kommer att ta slut inom kort! Vill du säkra ett exemplar, beställ här! 

GODA GRANNAR

Med på arrangemanget var en hel rad duktiga aktörer som också visade sig från sin bästa sida. Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog, Östansjö Trädgård, Kaffemästaren, Milla Keramik, Concept Betong med flera bidrog till att besökarna fick en inspirerande dag. 

 

Publicerad 20170418

Med nästan 2 000 besökare under dagen blev Jakobssons vårmarknad en succé i sig själv och de reaktioner vi fick när vi presenterade både oss och våra första produkter var minst sagt positiva! Vi sken ikapp med solen och frågan är om inte Pelargonien gick segrande ur den bataljen trots en riktigt fin vårdag.