Den vilda jakten på harmoni

Vi lever i ett samhälle som rusar fram i jakten på effektivisering, högre avkastning, lycka och framgång. Mitt i allt landar Pelargonien som ett experiment, med en övertygelse om att det finns fler vägar till framgång. Och fler sätt att mäta framgång på. 

Harmoni är ledordet som lagt grunden för Pelargoniens existens. Kan vi få livets alla ingredienser att dansa i takt, då kan vi också göra det vi älskar med passion. Och kraften i att få möjlighet att ge sig hän, det är den vi vill utforska och se vart den leder. 

 

Av jord är du kommen

Miljön som ger bästa möjliga förutsättningar för en verksamhet med den här inställningen är otvivelaktigt trädgården. Att få stoppa händerna i myllan, andas frisk luft och anlägga en drömtillvaro precis utanför dörren – det ter sig helt naturligt att det skapar positiva strömningar i både kropp och själ. Tänker man ett steg längre öppnar sig en hel värld av möjligheter som ger fjärilar i magen och skapar visioner som inte går att beskriva i en kort text som denna. Säkert har du också känt att det händer något efter en stund i växthuset. Det kan ibland till och med räcka med att fantisera om ett växthus, eller en oslagbar oas i trädgården, för att vällusten ska fortplanta sig genom kroppen.

När lusten är drivkraften som får fritt spelrum kommer det att märkas. Det kommer att synas och det kommer att bli eftersträvansvärt på ett sätt som i längden kan skapa förändring. Både i det lilla och det stora. Vi har testat i liten skala. Gör det du också. Vi blev övertygade och nu tar vi det ett steg längre och ser vad som händer. Gillar du tänket ser vi fram emot att hälsa dig välkommen som medborgare av Pelargonien. 

Publicerad 20170212