Krona | SPALJÉKOLLEKTION

ORIGINALPRODUKTER FRÅN PELARGONIEN

Krona | SPALJÉKOLLEKTION

Skulptur & struktur

 

Med sin runda form i kombination med grafiska mönster, skapas en spaljé som blir både intressant och vacker. Den pryder sin plats i trädgården även om det inte växer någonting på den. Krona är en kollektion av spaljéer som tillverkas i Sverige, av massivt stål. Den finns i två olika storlekar och sex olika mönster, för att passa alla trädgårdar och varje typ av klätterväxt. 

365/24/7

Krona har förmågan att skapa förändring i din trädgård med sin blotta närvaro. Den blir som ett smycke i trädgården och klarar sig utmärkt på egen hand, men blir självklart också vacker om man låter växter klättra på den. 

 

Blivande arvegods

Krona är gjord av massivt stål vilket ger en överlägsen hållbarhet. Vi törs lova att det här är en produkt som har alla förutsättningar för att kunna gå i arv.

 

En hel modellfamilj

För att matcha alla typer av trädgårdar och passa de flesta sorters klätterväxter så finns Krona i sex olika mönster, alla dessutom i två olika storlekar. Rutigt, randigt, solfjädersformat – varianterna är flera. 

Made in Sweden

Hållbarhet, kvalitet och en design som tål att synas är viktiga ingredienser i Pelargoniens designfilosofi. Vi brukar sammanfatta det i ”nordiskt kraftfull”. Därför tillverkar vi Krona i massivt stål och vi gör det i en smedja bara några mil från vår egen arkitektstudio.

MODELLÖVERSIKT

FAKTARUTA

Krona 70

 

Mått:                 Diameter: 700 mm Djup: 50 mm Ben: 800 mm

Totalhöjd:         Ca 1500 mm (varv ca 400 mm i marken)

Material:           Obehandlat stål

Vikt:                   Ca 10 kg

Krona 120

 

Mått:                 Diameter: 1200 mm Djup: 50 mm Ben: 800 mm

Totalhöjd:         Ca 2000 mm (varav ca 400 mm i marken)

Material:           Obehandlat stål

Vikt:                   Ca 18 kg

hej@pelargonien.se    |    019-13 12 11    |     Ånstagatan 17 B, 702 32 Örebro    |    © 2020 Pelargonien