Vi tar verkligheten till dig, innan den finns!

Med hjälp av förstklassig expertis är vi redo. Från och med 2020 kommer vi att erbjuda våra kunder möjligheten att få uppleva sin framtida trädgård i VR.

Vi har ritat i 3D ända sedan starten och effekten av att kunna visualisera något så att de flesta kan förstå vad det är som komma skall, den är oerhört värdefull. Under hösten har vi laborerat med möjligheten att ta nästa steg. Vi har länge velat kunna presentera våra trädgårdar i VR (Virtual Reality). På BOstadsmässan i Örebro lät vi våra monterbesökare testa och mottagandet gjorde oss bara än mer peppade på att komma vidare med målsättningen.

Med hjälp av förstklassig expertis har vi nu programvaror varmkörda och börjar få koll på hur vi ska omvandla våra 3D-trädgårdar så att de blir möjliga att uppleva med ett par VR-glasögon. Från och med 2020 kommer du som kund kunna välja till en virtuell förhandsvisning av din trädgård, i samband med att ni kommer till vår studio och vi presenterar vårt förslag på trädgårdsvision. Kersti säger så här om VR:

– Det spelar ingen roll hur mycket koll man har på 3D eller Virtual Reality, när man väl får på sig glasögonen så blir man lika knockad varje gång. När det dessutom är din egen trädgård och bekanta omgivningar du får se så blir det ytterligare dimension på upplevelsen.

 

 

 

"Tack för ett oförglömligt möte!"

 

För att testa lite i skarpt läge överraskade vi en av våra härliga kunder och avslutade vår presentation med att ge dem en förhandsvisning och rundvandring i sin egen framtida trädgård.

Feedbacken blev ”Tack för ett oförglömligt möte!” och det tolkar vi som att vi är på rätt spår.

Publicerad 20191220