Vinnare av Sollidens idéträdgårdar 2018!

Den 11 augusti förkunnades vinnarna av idéträdgårdarna på Solliden. Initiativtagare till tävlingen är den svenska kungafamiljen och det var också kung Carl Gustav XVI och drottning Silvia som delade ut priset till årets vinnare. Och vinnare av Sollidens pris blev inga mindre än Pelargonien! Fantastiskt kul tycker vi och många med oss, har det visat sig.

Foto: Sollidens slott 

VINNARE AV SOLLIDENS IDÉTRÄDGÅRDAR

För fjärde året i följd utlyste Sollidens slott och kungafamiljen tävlingen Idéträdgårdar. Årets tema var "Den goda trädgården" och bland de fyra bidragen som fick chansen att bygga upp sin idéträdgård på Solliden fanns Pelargonien. Den 11 augusti var det stor prisutdelning med kung Carl Gustav XVI och drottning Silvia som prisutdelare. Som vinnare av Sollidens pris, som utses av en jury, utropades Pelargonien! Det blev en omtumlande och fantastiskt rolig dag och efterföljande veckor, med mycket uppmärksamhet i media och bland vänner.

HÄRLIGA KOLLEGOR

Sollidens idéträdgårdar delar varje år ut två priser, Sollidens pris som är det stora priset, samt Besökarnas pris som i år tilldelades Hasse "Kvinnaböske" Andersson och Monica Forsberg med vänner, för deras trädgård "Hasses trädgård" som inspirerats av tv-serien med samma namn som riktar sig till barn. Grattis säger vi till våra nyvunna vänner!

Publicerad 20180820