top of page
OM OSS

OM OSS

Efter många år som både företagare och arbetstagare var harmoni ledordet som lade grunden för Pelargoniens existens. Vi är övertygade om att när livets alla delar dansar i takt, då kan vi också göra det vi älskar med passion. Och med passionen på tronen så slår framgång gärna följe.

 

I Pelargonien får du ett stilsäkert och trendkänsligt team, som drivs av att skapa nya dimensioner i trädgården och att se på trädgården utifrån nya, inspirerande perspektiv. Pelargonien är grundat av Kersti Liss Nadjalin och jOhan Andersson. Företaget har sin bas i Örebro och närregionen som primärt upptagningsområde, men med rätt utmaning sätter vi inga geografiska begränsningar. 

jOhan Andersson

TRÄDGÅRDSARKITEKT

073 242 86 16

johan@pelargonien.se

Kersti_sv.jpg

Kersti Liss Nadjalin

TRÄDGÅRDSARKITEKT | INDUSTRIDESIGNER

FILOSOFI

#Njuteliv

Åh vad det är härligt att drömma sig bort ibland. Och visst, drömma ska man. Men det behöver inte vara bort. Det kan vara till din trädgård. Vi tycker att njutelivet ska finnas utanför dörren. Hemma hos dig.

Smaka på tanken och testa något av våra drömscenarion; 

Vi drivs av att förflytta gränserna för vad en trädgård kan vara och vad den faktiskt kan ge dig. Vår vision är livskvalitet utanför dörren. Att erbjuda njuteliv på hemmaplan. Låter det som något för dig?

Hemester

Du vaknar av att solen sipprar in i sovrummet. Himlen är klarblå. Dörren till terrassen står på glänt och fågelkvitter är det enda som hörs. Solens strålar reflekteras från vattnet i poolen och man kan nästan förnimma vågskvalp från havet. I nästa ögonblick; barfota på de solvarma stenplattorna. Precis innan händerna bryter vattenytan hinner du tänka; det här blir en bra hemmadag. 

Garden party

Vinrankan slingrar sig runt pergolan och skapar gröna väggar och tak runt det festdukade långbordet. Nakna glödlampor sprider ett förväntansfullt sken och på ett bord intill står karaffer fyllda med livets vatten. Från grillen sprider sig dofter som vore de från en annan värld. En stillsam sommarkväll byts snart mot festlig sommarnatt och förväntningar mot lyckorus. När du ser solen omfamna horisonten inser du; min trädgård är fantastisk. 

Vårkänslor

Solens strålar värmer och naturen byter skepnad, på bara några dagar. Från dystert grå till magnifikt färgsprakande. Fullkomligt ljuvliga dofter sprids i vårvinden. Körsbärsträden står i full blom och det spritter i kroppen. Blommorna ackompanjeras av en grönska som blir mer och mer påtaglig för varje timma som går. Det är lika sagolikt som vackert. Du slår dig ner på en bänk och inser; här sitter jag i min egen trädgård och njuter!

bottom of page