#Njuteliv

FILOSOFI

Åh vad det är härligt att drömma sig bort ibland. Och visst, drömma ska man. Men det behöver inte vara bort. Det kan vara till din trädgård. Vi tycker att njutelivet ska finnas utanför dörren. Hemma hos dig.

Smaka på tanken och testa något av våra drömscenarion; 

Hemester

Du vaknar av att solen sipprar in i sovrummet. Himlen är klarblå. Dörren till terrassen står på glänt och fågelkvitter är det enda som hörs. Solens strålar reflekteras från vattnet i poolen och man kan nästan förnimma vågskvalp från havet. I nästa ögonblick; barfota på de solvarma stenplattorna. Precis innan händerna bryter vattenytan hinner du tänka; det här blir en bra hemmadag. 

Garden party

Vinrankan slingrar sig runt pergolan och skapar gröna väggar och tak runt det festdukade långbordet. Nakna glödlampor sprider ett förväntansfullt sken och på ett bord intill står karaffer fyllda med livets vatten. Från grillen sprider sig dofter som vore de från en annan värld. En stillsam sommarkväll byts snart mot festlig sommarnatt och förväntningar mot lyckorus. När du ser solen omfamna horisonten inser du; min trädgård är fantastisk. 

Vårkänslor

Solens strålar värmer och naturen byter skepnad, på bara några dagar. Från dystert grå till magnifikt färgsprakande. Fullkomligt ljuvliga dofter sprids i vårvinden. Körsbärsträden står i full blom och det spritter i kroppen. Blommorna ackompanjeras av en grönska som blir mer och mer påtaglig för varje timma som går. Det är lika sagolikt som vackert. Du slår dig ner på en bänk och inser; här sitter jag i min egen trädgård och njuter!

Vi drivs av att förflytta gränserna för vad en trädgård kan vara och vad den faktiskt kan ge dig. Vår vision är livskvalitet utanför dörren. Att erbjuda njuteliv på hemmaplan. Låter det som något för dig?

 

OM OSS

Efter många år som både företagare och arbetstagare var harmoni ledordet som lade grunden för Pelargoniens existens. Vi är övertygade om att när livets alla delar dansar i takt, då kan vi också göra det vi älskar med passion. Och med passionen på tronen så slår framgång gärna följe.

 

I Pelargonien får du ett stilsäkert och trendkänsligt team, som drivs av att skapa nya dimensioner i trädgården och att se på trädgården utifrån nya, inspirerande perspektiv. Pelargonien är grundat av Kersti Liss Nadjalin och jOhan Andersson. Företaget har sin bas i Örebro och närregionen som primärt upptagningsområde, men med rätt utmaning sätter vi inga geografiska begränsningar. 

jOhan-2021.jpg

jOhan Andersson

TRÄDGÅRDSDESIGNER | COPYWRITER

Yrkesutbildad trädgårdsarkitekt och copywriter, med dryga 20 års erfarenhet av det senare och numera även en handfull år som skapare av trädgårdar. Egenföretagare sedan tidigt 2000-tal och tillsammans med Kersti grundare av Pelargonien. Idérik, nyfiken och lösningsorienterad. jOhan kvalar också in under epiteten friluftsälskare och idrottsfantast och är ständigt på jakt efter den perfekta livsmixen.

​​

073 242 86 16

johan@pelargonien.se

TILL JOHANS TRÄDGÅRD >>

Kersti-2021.jpg

Kersti Liss Nadjalin

TRÄDGÅRDSDESIGNER | INDUSTRIDESIGNER

Mångårigt praktiserande av industridesigneryrket, efter utbildning på Designhögskolan vid Umeå universitet, har gett en solid grund att stå på. Tillsammans med en yrkesutbildning till trädgårdsarkitekt, ett ständigt utvecklande av den egna trädgården och för fem år sedan även grundandet av Pelargonien, finns numera en bred kunskapsbank till din tjänst. I Kersti får du också en mångfacetterad livsnjutare och upplevelsejunkie.

073 904 11 32

kersti@pelargonien.se

 

TILL KERSTI & DANIELS TRÄDGÅRD >>

Daniel-2021.jpg

Daniel Liss Nadjalin

INDUSTRIDESIGNER | INGENJÖR 

Med en gedigen utbildning och närmare 15 års arbete som industridesigner sitter det i ryggmärgen. Tillsammans med ett betydande intresse för arkitektur och skapandet i stort finns en outsinlig källa av erfarenhter och lösningar att ösa ur, både när det gäller formgivning av trädgårdsbyggnader och konstruktioner i trädgården. I Daniel får du även en äventyrare med ständigt nya upplevelser i kikaren.

​​

070 422 66 18

daniel@pelargonien.se

 

TILL DANIEL & KERSTIS TRÄDGÅRD >>